Toont alle 18 resultaten

Filters


Toont alle 18 resultaten

Filters

Een rolstoelbroek is een broek aangepast aan de noden van een rolstoelgebruiker. Zit u in een rolstoel? Dan kent u waarschijnlijk het probleem van het vinden van goed passende kledij zoals een comfortabele en ook nog leuke broek. Daarom biedt Meditex een aanbod speciale rolstoelkleding, zoals een rolstoelbroek.

Rolstoelkleding voor elke smaak
Wij hebben de ideale rolstoelbroek voor u met de perfecte pasvorm en ideaal draagcomfort! Meditex biedt u een uitgebreid assortiment jeansbroeken, casual broeken en pantalons. De broeken zijn voorzien van een zogenaamde zitsnit: een verhoogd achterpand, verlaagde voorkant, verlengde broekspijpen en extra ruimte op heupen en taille. Perfecte rolstoelkleding dus, aangepast aan wie veel tijd zittend in een rolstoel doorbrengt.

Aangepaste broeken
De aanpassingen aan de rolstoelkleding bieden een uitkomst voor mensen die minder mobiel zijn en dus veelvuldig in een zittende positie verkeren. Het verhoogde achterpand van de rolstoelbroek zorgt ervoor dat de onderrug bedekt blijft. De verlaagde voorkant voorkomt het zogenaamde ploffen van de broek. De verlengde broekspijpen zorgen ervoor dat u ook zittend geen last heeft van blote enkels.

Comfortabel en onopvallend
Hoewel de rolstoelkledij is aangepast aan uw unieke behoeftes, hebben de broeken dezelfde uitstraling als een normale, modieuze jeans. De gulp ziet eruit als bij iedere andere jeans, maar is uniek omdat deze helemaal doorloopt tot in het kruis. Dit biedt ruimte en comfort bij het aan- en uitkleden en maakt bijvoorbeeld katheteriseren eenvoudig. De stof van onze rolstoelkledij is heerlijk soepel en zacht en er zijn op de achterzijde geen zakken en naden verwerkt. Dit voorkomt decubitus plekken. Ook voor kinderen in een rolstoel hebben wij prachtige jeansbroeken, met uiteraard dezelfde voordelen.

Rolstoelkleding op maat
Naast onze standaardbroeken, is maatwerk ook mogelijk. Wij hebben diverse oplossingen voor mensen met bijvoorbeeld een dwarslaesie of als er gebruik wordt gemaakt van een tillift. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing! Neem contact met ons op via e-mail of bel +31 (0)485 310 662. U bestelt eenvoudig online, waarna u uw rolstoelbroek al na enkele werkdagen ontvangt.