Bestellen en levering

Hoe kan ik bij Meditex online bestellen?
Hier vindt u alle gewenste informatie over bestellen via onze webwinkel.

Kan ik ook telefonisch bestellen?
Het heeft onze voorkeur dat u via internet bestelt om de kans op fouten te voorkomen. Maar wij begrijpen het als u graag telefonisch wilt bestellen of hulp nodig heeft bij het online bestellen. U kunt daarvoor onze hulplijn bellen op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur op nummer 0485-310662 en wij helpen u graag verder.

Heb ik een account nodig om bij Meditex te kunnen bestellen?
Nee, ook zonder account kunt u bij ons bestellen.

Krijg ik een orderbevestiging als ik via de website bestel?
Ja, u ontvangt automatisch een orderbevestiging per e-mail. U kunt deze eventueel uitprinten voor uw eigen administratie.

Ik heb in mijn mailbox geen orderbevestiging ontvangen.
Indien u geen orderbevestiging per e-mail krijgt, dan is uw bestelling waarschijnlijk wel gelukt, maar is de e-mail bevestiging blijven hangen in een spamfilter. Mocht u er niet uitkomen, neemt u gerust contact met ons op via info@meditex.nl of via de telefoon 0485-310662

Wat zijn de verzendkosten bij Meditex?
Voor elke bestelling binnen Nederland wordt een bijdrage in de verzend- en administratiekosten van € 6,95 excl. BTW in rekening gebracht.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Wanneer de artikelen op voorraad zijn, worden deze in Nederland binnen enkele werkdagen geleverd. Indien u betaalt middels vooruitbetaling, dan wordt het artikel pas verzonden nadat uw betaling door Meditex is ontvangen. Houdt u er rekening mee dat in de vakantieperiode of tijdens de feestdagen de levering enkele dagen kan uitlopen.

Maatwerkopdrachten vragen uiteraard een langere levertijd. Hierbij moet u rekening houden met 2-4 weken, afhankelijk van de drukte.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling geleverd wordt?
Meditex verstuurt alles via PostNL. Wij weten niet van te voren wanneer het pakketje wordt bezorgd.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben? 
Bent u niet thuis op het tijdstip van bezorging, dan biedt PostNL uw bestelling aan bij uw buren. De bezorger laat bij u een berichtje achter bij welke buren uw bestelling is afgeleverd. Zijn uw buren ook niet aanwezig, dan laat de bezorger een bericht achter waarop staat wanneer de tweede bezorging plaatsvindt of waar u het product kunt komen ophalen.

Ik woon niet in Nederland, kan ik dan ook bij Meditex bestellen?
Ja, het is mogelijk om vanuit de hele wereld bij Meditex te bestellen. Daarbij worden wel extra verzendkosten in rekening gebracht. Houdt u er rekening mee dat er een langere levertijd is voor artikelen die naar het buitenland verstuurd moeten worden.

Kan ik bestelde artikelen ook op een ander adres laten leveren?
Ja, het is mogelijk om artikelen op een ander adres te laten leveren. U kunt dit aangeven tijdens uw aankoop.