Veel gestelde vragen

Heeft Meditex een showroom of winkel die ik kan bezoeken?

Wij hebben een showroom die u op afspraak kunt bezoeken. Maakt u hiervoor een afspraak via info@meditex.nl of telefonisch op 0485-310662.

Mijn gegevens zijn veranderd. Moet ik dit doorgeven?

Ja. Wij hebben de juiste gegevens nodig om uw bestelling op het goede adres te laten afleveren, maar ook om u correspondentie te kunnen toesturen. Indien u verhuisd bent of een nieuw e-mailadres heeft, kunt u dit via info@meditex.nl aan ons doorgeven. Wij passen de gegevens voor u aan.

Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe geef ik dat op?

Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@meditex.nl

Waar moet ik zijn als ik een probleem heb met een artikel of als ik een klacht heb?

Meditex stelt alles in het werk om klachten te voorkomen, door het gebruik van hoogwaardige stoffen en fournituren. Mocht er, desondanks, toch een probleem of klacht zijn of heeft u een opmerking, aarzel dan niet en stuur een e-mail naar info@meditex.nl. U kunt ook  telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0485-310662. Wij proberen altijd om, in overleg met u, uw klacht snel en goed op te lossen.

Kan ik in aanmerking komen voor een vergoeding voor de aanschaf van een hulpmiddel?

Ja, die mogelijkheid bestaat (restitutieregeling), afhankelijk van uw zorgverzekeraar en uw type verzekering. Ook kunt u in aanmerking komen voor belastingaftrek. Informeert u wel eerst bij de betreffende instantie over de mogelijkheden.

Ik heb een vraag gesteld via het contactformulier, maar ik heb geen antwoord gekregen.

Wij streven ernaar om iedereen binnen 24 uur via e-mail te beantwoorden. Door drukte kan het echter wat langer duren, bij voorbaat onze excuses hiervoor.

Waar gebruikt Meditex mijn persoonlijke gegevens voor?

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Meditex klantenbestand. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en voor het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie.
Wij respecteren uw privacy en zullen u alleen elektronische post toesturen indien u zelf heeft aangegeven hier interesse in te hebben. Uw e-mailadres zal door ons niet verstrekt worden aan derden, tenzij noodzakelijk om uw bestelling te kunnen leveren.