Resultaat 1–20 van de 34 resultaten wordt getoond

Filters


Resultaat 1–20 van de 34 resultaten wordt getoond

Filters

Meditex is gespecialiseerd in de productie van antischeurbedlinnen (ook wel separeertextiel, scheurtextiel, scheurkleding genoemd), voor mensen met gedragsproblemen, zoals uitkleden, scheurgedrag (soms in combinatie met bijtgedrag), plukken en smeren of die agressief gedrag vertonen.

Onze antischeurtextiel wordt vervaardigd van zeer hoogwaardige, innovatieve, gecertificeerde stoffen en fournituren met een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

Meditex werkt o.a. samen met de zorgspecialisten van Zorg en Dwang (expertise Vrijheidsbeperkende Maatregelen en Materialen) om aan alle mogelijke veiligheids- en welzijnseisen te voldoen.

Wij bieden u alle mogelijke antischeurbeddengoed: antischeurdekens, antischeurlakens, antischeurdekbedden, antischeurkussens, antischeurhoeslakens en antischeurmatrashoezen (indien gewenst voorzien van extra bevestigingslussen) en antischeurslaapzakken / antischeurtrippelhoezen. Daarnaast alle mogelijke individuele aanvragen voor antischeurproducten, indien gewenst vlamvertragend.

Volgens onze visie is iedere cliënt individueel en blijkt het niet noodzakelijk te zijn om direct de sterkste en duurste antischeurstof in te zetten.

Meditex biedt u verschillende antischeurlijnen voor verschillende toepassingen:

Categorie 1: Licht-matig scheurgedrag  MEDITEX BASIC
Categorie 2: Sterk scheurgedrag MEDITEX SAFETY (permanent vlamvertragend)
Categorie 3: Zeer intensief scheur- en mogelijk bijtgedrag MEDITEX STEEL
Categorie 4: Zeer intensief scheur- en mogelijk bijtgedrag MEDITEX PROTECT (permanent vlamvertragend)

 

Binnenkort zullen wij de nieuwe Meditex TREND lijn introduceren, beddengoed in standaard maten en uitvoeringen van Nederlands fabricaat gecertificeerde antischeurstoffen in schitterende kleuren.

MEDITEX  hanteert door zijn zeer efficiënte productie faciliteiten en grote knowhow verrassend scherpe prijzen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan en zie wat u kunt besparen.

Gratis consult bij u op locatie
Meditex kan op locatie komen om een gratis consult te geven over uw huidige antischeur – verpleegtextiel. Tevens verzorgen wij periodieke inspecties van uw antischeurkleding en beddengoed en kan deze indien mogelijk ook direct voor u herstellen zodat u deze snel weer veilig kunt inzetten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.