Resultaat 1–20 van de 73 resultaten wordt getoond

Filters


Resultaat 1–20 van de 73 resultaten wordt getoond

Filters

Bent u rolstoel gebonden? Dan is het vaak erg moeilijk om een broek te vinden met de juiste pasvorm, draagcomfort en functionaliteit, die er dan ook nog eens prachtig uitziet.

Meditex heeft speciaal voor U een zeer uitgebreide rolstoelbroeken collectie samengesteld, waarbij al deze wensen verwerkt zijn.

Onze collectie is mede tot stand gekomen door nauwe samenwerking met modeontwerper “Kurt” van Rollitex, die zelf door een dwarslaesie, blijvend rolstoel gebonden is.

De collect bestaat o.a. uit een uitgebreid assortiment jeansbroeken, casual broeken en nette  pantalons. De broeken zijn voorzien van een optimale zogenaamde zitsnit: een verhoogd achterpand, verlaagde voorkant, verlengde broekspijpen en extra ruimte op heupen en taille.

Deze aanpassingen zijn zeer belangrijk bij een langdurige of permanente zithouding. Daarnaast bieden slimme fournituren ( bijvoorbeeld haak knopen) uitkomst om uw zelfredzaamheid te verhogen of de fysieke belasting van degene die u helpt te verlagen.

Het verhoogde achterpand zorgt ervoor dat de onderrug bedekt blijft. De verlaagde voorkant voorkomt het zogenaamde ploffen van de broek. De verlengde broekspijpen zorgen ervoor dat uw enkels bedekt zijn.

Ook de waardigheid is bij ons van groot belang, waardoor onze broeken en pantalons een normale, modieuze of juist klassieke uitstraling hebben. Zo is onze gulp qua uitstraling  gelijk aan die van een “normale confectie broek”. Het unieke detail is dat de rits helemaal doorloopt tot in het kruis, waardoor er meer ruimte en comfort ontstaat bij het aan- en uitkleden en maakt bijvoorbeeld katheteriseren eenvoudig.
De stoffen zijn van zeer hoge kwaliteit, vaak elastisch, heerlijk soepel. Ter voorkoming van “doorzit plekken” ook wel decubitus genoemd, zijn er op de achterzijde geen zakken en of naden verwerkt.

Ook voor kinderen in een rolstoel hebben wij prachtige jeansbroeken, met uiteraard dezelfde voordelen.

Naast onze confectie broeken, behoort een ( betaalbare) maatwerk broek ook zeker tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse oplossingen voor mensen met bijvoorbeeld een dwarslaesie of als er gebruik wordt gemaakt van een tillift. Onze visie is dat iedereen individueel is en denken graag met u mee over een passende oplossing! … Speciaal voor U gemaakt ! is ons motto