Toont alle 20 resultaten

Filters
Sluiten
Sluiten

Maatwerk antischeur specials

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak 3/4

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak contrastkleur

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak kinderen

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak kort

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten

Maatwerk scheurpak korte mouw

240,79 (199,00 excl btw)
Sluiten


Toont alle 20 resultaten

Filters

Een antischeurpak of antischeurbody van Meditex wordt toegepast voor gebruikers met gedragsproblemen waaronder scheurgedrag, uitkleden, plukken of smeren, daar waar de body en de hansop/plukpak niet toereikend is.

Een passend antischeurpak voor iedereen
De meeste pakken en body’s van MEDITEX zijn op maat gemaakt en agressiebestendig, leverbaar in verschillende modellen en verschillende innovatieve gecertificeerde antischeurstoffen, afhankelijk van de individuele wensen en eisen.

Individuele oplossing
Volgens onze visie is iedere cliënt individueel en blijkt het soms niet noodzakelijk te zijn om direct de allersterkste antischeurstof (vaak ook de duurste oplossing) in te zetten. Meditex biedt u verschillende antischeurlijnen voor verschillende toepassingen:

Categorie 1: Licht-matig scheurgedrag MEDITEX BASIC
Categorie 2: Sterk scheurgedrag MEDITEX SAFETY (permanent vlamvertragend)
Categorie 3: Zeer intensief scheur- en mogelijk bijtgedrag MEDITEX STEEL
Categorie 4: Zeer intensief scheur- en mogelijk bijtgedrag MEDITEX PROTECT (permanent vlamvertragend)

Veilige en kwalitatieve sluitingen
Alle onze antischeurpakken en antischeurbody’s hebben een YKK-ritssluiting, al dan niet schuin geplaatst en zijn voorzien van een beleg op de rug, zodat de rits niet direct op de huid komt (preventief antidecubitus beleid). De antischeurpakken en -body’s worden afgesloten door een afsluitklep, voorzien van metalen ogen, waardoor een magneet slotje of bijvoorbeeld een tie-wrap geplaatst kan worden. Daarnaast bieden wij een uniek alternatief afsluitsysteem middels een “vriendelijke” gepatenteerde drukknoop. Om de waardigheid en uitstraling van onze antischeurpakken en body’s te verhogen, is het mogelijk om sierzakken of extra kleurvlakken aan te brengen.

Nieuw aanbod antischeurpakken
Binnenkort zullen wij de nieuwe Meditex TREND-lijn introduceren: antischeurpakken en antischeurbody’s (overalls) in standaardmaten en uitvoeringen van Nederlands fabricaat gecertificeerde antischeurstoffen in schitterende kleurcombinaties. Wij adviseren om vooraf met uw zorgspecialist te overleggen of het inzetten van een confectiemaat gewenst is of dat er voor maatwerk gekozen moet worden.

De voordelen van een Meditex antischeurpak
Al onze innovatieve antischeurstoffen zijn gecertificeerd. Dat is belangrijk voor de veiligheid en functionaliteit van de MEDITEX-antischeur collecties. Meditex biedt u vele voordelen:

Zeer grote antischeur expertise
Opmeten en consult op locatie mogelijk
Eigen productie, herstel en vermaak units
Bij aankoop nieuw pak wordt uw oude pak tegen kostprijs hersteld of vermaakt zodat u deze als reserve pak kunt inzetten
Scherpe prijzen! Informeer naar onze zeer gunstige prijzen en daarnaast uw mogelijk btw-voordeel van maar liefst 15%

Bestel snel online
Wie zijn patiënten de beste oplossingen op maat wil bieden, kiest voor Meditex. Bestel nu antischeurpakken en -body’s voor uw cliënten snel en eenvoudig in onze webwinkel. Bij vragen mag u contact met ons opnemen via e-mail of bel naar +31 (0)485 310 662.