Toont alle 4 resultaten

Filters
Sluiten

Orthesejas kinderen maatwerk

495,00 (409,09 excl btw)
Sluiten

Orthesejas maatwerk

495,00 (409,09 excl btw)
Sluiten

Orthesejas maatwerk

495,00 (409,09 excl btw)
Sluiten

Orthesejas maatwerk

595,01 (491,74 excl btw)


Toont alle 4 resultaten

Filters

Meditex is dé specialist in maatwerk orthesejassen.

Speciaal voor rolstoelgebruikers die tevens gebruikmaken van een zitorthese, ontwerpen en vervaardigen wij orthesejassen, die precies aansluiten bij uw wensen en mogelijkheden. In onze visie is iedereen uniek en doen wij er alles aan om de situatie van langdurig of permanent gebruik van een rolstoel, zo comfortabel en waardig mogelijk te maken.

Onze maatwerk orthese jassen bieden u maximaal draagcomfort en vergemakkelijken het aan – en uittrekken, beschermen u tegen wind, water en kou en zien er prachtig uit. Daarnaast zijn alle functies van uw rolstoel inclusief eventuele complexe accessoires keurig verwerkt, zodat deze geen belemmering vormen bij het dragen van onze maatwerk orthesejas.

In de praktijk is het aantrekken van een normale standaard jas bij iemand in een orthese rolstoel erg lastig, in veel gevallen zelfs pijnlijk, voor de cliënt met een functiebeperking en daarnaast complex (fysiek belastend) én tijdrovend voor de verzorging. Tevens is het van grootbelang dat de jas goede bescherming biedt tegen tocht, kou en regen om complicaties te voorkomen en ook op dit punt is de pasvorm en functionaliteit van een standaard confectiejas niet toereikend.

Wat maakt onze orthesejassen zo bijzonder?

Onze orthesejassen kunnen uitgevoerd worden als volledig deelbaar (te openen) jas. Denk hierbij aan deelbare ritsen onder de mouwen van de orthesejas, extra grote armsgaten of raglanmouw inzet met “gladde” acetaatvoering, zodat het eenvoudiger wordt om de armen in de mouwen te steken. We kunnen de jas tevens voorzien van een rugsluiting, zodat de orthesejas van voor naar achteren aan te trekken is. Tevens is het mogelijk te kiezen voor de optie van een tweedelige orthesejas om de jas in twee delen aan te trekken, d.m.v. een rechter en linkerzijde (pand) aan elkaar te ritsen. bijvoorbeeld bij spastische of verkrampte houding.

> Afritsbare voetenzak die tot over de voeten valt

> Afritsbare capuchon

> Deelbaar rugpand

> Rugpand voorzien van afsluitbare uitsparingen voor de hoofdsteun en duwstangen

> Lengte naar wens, van kort (taille) tot lang (over de voeten)

> Ruime mouwinzetten en de mogelijkheid tot open rits bare mouwen

> Verschillend voeringen; zomer- en in winteruitvoering (thermo)

> Grote assortiment been- voetenzakken die perfect te combineren zijn met de orthesejassen

> Diverse hoogwaardige stoffen, wind- waterdicht

Meditex werkt o.a. nauw samen met revalidatiebedrijven en hulpverleners

Opmeten ter plaatse behoort uiteraard tot de mogelijkheden, informeer hier vrijblijvend naar, we helpen u graag.

Meditex confectioneert de orthesejassen uitsluitend als maatwerk voor een optimale functionaliteit en comfort. Door onze grote expertise en efficiënte werkwijze, bieden wij u een unieke orthese jas voor gegarandeerd de laagste prijs.