Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

Zit u in een rolstoel en heeft u regelmatig last van koude voeten en benen? Dan hoeft u niet langer kou te lijden dankzij de voetenzak voor de rolstoel van Meditex. Als specialist in aangepaste kleding en hulpmiddelen voor zorgbehoevenden, hebben we ook voor u de perfecte hulpmiddelen.

Handige voetenzak voor gebruik in de rolstoel

Met onze hoogwaardige rolstoel voetenzak beschermt u uw voeten en benen tegen de elementen. De voetenzak voor de rolstoel is wind- en waterdicht. Bovendien heeft de zak een voering van micro fleece en een binnenvoering van nylon. Lekker warm! Ook heeft de voetenzak voor gebruik in de rolstoel een speciale beschermlaag tegen slijtage onderaan. Zo geniet u langer van de zalige warmte van deze rolstoel voetenzak. Verder is de zak waterdicht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over natte benen.

Gespecialiseerd in het maken van hulpmiddelen

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hulpmiddelen en houden daarbij rekening met de noden en wensen van de cliënten. Ook bij het ontwerpen van de voetenzak voor gebruik in een rolstoel, houden we uw comfort in gedachten. Daarom heeft de rolstoel voetenzak een handig sluitsysteem voor zowel links- als rechtshandigen.

Kies voor goede service van Meditex

Wij bieden zorgverleners en zorginstellingen goede service door een breed aanbod gespecialiseerde hulpmiddelen te bieden. In onze webshop vindt u makkelijk de juiste producten, zoals de voetenzak voor gebruik in de rolstoel of valmatten en heupbescherming. In een aantal simpele stappen, plaatst u al een bestelling die na enkele werkdagen bij u wordt geleverd. U hoeft er zelfs geen account voor aan te maken! Bovendien betaalt u veilig online of betaalt u achteraf . Heeft u nog vragen? Dan bereikt u ons via e-mail of bel +31 (0)485 310 662.