Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

Een verzwaringsdeken wordt gebruikt in therapie voor personen met autisme, maar ook in Senso en fysiotherapie waar het een gunstig effect heeft. Daarom maakt het deel uit van ons ruime aanbod gespecialiseerde hulpmiddelen voor zorgverleners en zorginstellingen.

Hoe werkt een verzwaringsdeken bij autisme?

Een verzwaringsdeken oefent een gelijkmatige druk uit op het hele lichaam. Zo zorgt het voor een diepe sensitiviteit, met een gunstig effect op spieren en zenuwen. Op deze manier helpt een verzwaringsdeken het lichaam ontspannen. Daarom wordt een verzwaringsdeken regelmatig gebruikt bij autisme therapie. Personen met autisme worden namelijk regelmatig overweldigd door te veel prikkels. De verzwaringsdeken helpt hiertegen. Het effect van een verzwaringsdeken bij autisme therapie wordt weleens vergeleken met het effect van een baby die comfortabel wordt gewikkeld in een deken.

Laat uw verzwaringsdeken op maat maken

We maken elk verzwaringsdeken voor autisme therapie op maat volgens uw specificaties. Zo kiest u zelf het formaat van de deken en de hoeveelheid lagen stof. We gebruiken bovendien, net als bij onze anti scheurkleding, enkel sterke materialen die bestand zijn tegen scheur- en bijtgedrag en die makkelijk wasbaar zijn. Zo kunt u de verzwaringsdeken voor autisme jarenlang gebruiken.

Stel uw deken samen

Omdat de verzwaringsdekens op maat worden gemaakt, bestelt u deze door onze offerte aanvraag in te vullen. Wie wenst, kan natuurlijk ook bellen op +31 (0)485 310 662 of een mail sturen. We garanderen u altijd de laagste prijs. Bovendien ontvangt u uw verzwaringsdeken al na enkele weken.