Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

Rompers voor volwassenen zijn een eenvoudig maar uiterst nuttig hulpmiddel voor verzorgend personeel. Meditex is gespecialiseerd in de productie van aangepaste kleding voor zorgbehoevenden zoals rompers. Deze worden ook wel hansop of body genoemd.

Breed assortiment aan rompers voor volwassenen

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment rompers voor volwassenen en kinderen Onze rompers voor volwassenen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. In onze webshop vindt u zowel rompers voor overdag als voor ’s nachts. Ook hebben we antischeur rompers voor volwassenen en smeer- en plukpakken.

Verschillende stijlen

Bij de productie van onze rompers voor volwassenen hebben we oog voor kwaliteit, maar ook voor stijl en persoonlijke voorkeuren. Daarom zijn deze rompers verkrijgbaar in verschillende modellen. U kiest uit de volgende mogelijkheden:

  • Korte of lange mouwen
  • Korte of lange broekspijpen
  • Verschillende kleuren
  • Met of zonder rits, vooraan of achteraan, of meerdere ritsen

Wie kan een romper gebruiken?

Een romper is nuttig bij personen die gedragsproblemen vertonen zoals smeer- en plukgedrag. Door deze personen een hansop van stevig materiaal aan te doen, kan schade aan de kleding worden vermeden. Ook voorkomt een romper voor volwassenen dat iemand zich te pas en te onpas uitkleedt. Zo helpt de romper de zorg te vereenvoudigen voor de zorgverlener. Bestel daarom een romper voor volwassenen in onze webshop. Na enkele simpele stappen, krijgt u uw bestelling al binnen enkele werkdagen thuis geleverd. Als u vragen heeft, belt u naar +31 (0)485 310 662.