Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

De hansop voor ouderen en volwassenen vindt in een ruim assortiment bij Meditex. De hansop is een kledingstuk voor volwassenen dat uit een geheel bestaat. Het is de perfecte nachtkledij voor volwassenen die scheur-, smeer- of plukgedrag vertonen. Dankzij het eendelige kledingstuk, kunnen zij niet prutsen aan hun ondergoed of aan het incontinentiemateriaal. De hansop voor ouderen is tevens het kledingstuk voor de onrustige slaper.

Een hansop voor ouderen is niet enkel voor ’s nachts

De hansop voor volwassenen is handig om ’s nachts te dragen. Echter kan hij net zo goed overdag gedragen worden als plukpak. Zo voorkomt u ook overdag dat de patiënt zich te pas en te onpas probeert uit te kleden of plukt aan zijn of haar kledij.

Grote keuze nachtkledij

Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment nachtkledij, zoals de hansop voor volwassen, nachthemden en body’s. Nachtkledij is verkrijgbaar in verschillende modellen en met verscheidene functionaliteiten. Net als al onze kledij wordt ook de hansop voor ouderen gemaakt van hoogwaardige stoffen. U bent dus gegarandeerd van een uitstekende kwaliteit. Sommige uitvoeringen van de hansop voor ouderen zijn voorzien van ritsen. Hiervoor opteren we altijd voor de kwalitatieve YKK-ritsen.

Waarom kiezen voor Meditex?

Bij ons heeft u een ruime keuze uit hansoppen voor volwassenen en andere nachtkledij. Onze kledij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Bovendien kunt u de hansop voor ouderen en volwassenen laten aanpassen op maat volgens uw wensen en behoeften. Ook gebruiken we enkel stoffen van de beste kwaliteit zodat u jarenlang gebruikmaakt van deze handige hansoppen. U bestelt de hansop voor volwassenen bovendien eenvoudig online zodat u hem binnen enkele werkdagen al ontvangt. Als u nog vragen heeft, kunt u ons e-mailen of bellen naar +31 (0)485 310 662.