Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

Een antidecubitus matras is een belangrijke maatregel voor het voorkomen en genezen van doorligwonden bij minder mobiele patiënten. Reken daarom op de matrassen van Meditex. Meditex heeft bij het ontwerpen en samenstellen van haar aanbod veel aandacht voor het vermijden van decubitus. Daarom bieden we zorgverleners en zorginstellingen een uitstekend antidecubitus matras. Met behulp van dergelijke matrassen en oplegmatrassen, vermijdt u doorligwonden bij uw patiënten.

Innovatieve bescherming met een antidecubitus matras

Het antidecubitus matras van Meditex werkt volgens het gepatenteerde static air principe. Dankzij dit innovatieve principe wordt de lucht ideaal verdeeld door het matras. Dit helpt om drukverschillen, warmteplekken en ook decubitus te voorkomen. Het matras helpt echter ook om doorligwonden sneller te doen genezen dan met een gewoon matras.

Ruim antidecubitus aanbod

Het antidecubitus aanbod van Meditex bevat niet alleen kwalitatieve matrassen, maar nog veel meer. Zo vindt u in onze webshop ook antidecubitus hoofdkussens en zitkussens. Deze helpen bijvoorbeeld doorligwonden te vermijden bij rolstoelgebruikers. U vindt er ook hielbeschermers en matrashoezen. De meerderheid van deze middelen, maakt gebruik van het innovatieve static air principe.

Simpel en snel bestellen in de webshop

U bestelt het antidecubitus matras eenvoudig online in onze webshop. U hoeft hiervoor niet eens een account te hebben. Na uw bestelling krijgt u van ons een orderbevestiging. Daarna kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen al verwachten. We leveren zelfs in het buitenland. Heeft u nog vragen? U contacteert ons via e-mail of via het nummer +31 (0)485 310 662.