Individueel maatwerk mogelijk
Deskundig advies
Persoonlijk contact

Verzwaringsdekens zijn een belangrijk hulpmiddel in de behandeling van heel wat aandoeningen zoals autisme en neurologische aandoeningen. Bij Meditex vindt u kwalitatieve dekens op maat.

Waarom verzwaringsdekens gebruiken?

Verzwaringsdekens hebben heel wat toepassingen. Een verzwaringsdeken wordt aangeraden door deskundigen in de fysio- en ergotherapie voor verschillende aandoeningen. Denk daarbij aan autisme of hyperactiviteit. Een verzwaringsdeken is speciaal omdat het een gelijkmatige druk geeft over het gehele lichaam. Dit zorgt voor een grote sensitiviteit en helpt het zenuwstelsel te ontspannen. Het bevordert namelijk met de productie van serotonine. Zo heeft het dus een gelijkaardig effect als bij een baby die lekker comfortabel in zijn deken is gewikkeld. Daarom worden verzwaringsdekens ingezet als middel bij stress of autisme.

Kwalitatief maatwerk

Bij Meditex maken we uw verzwaringsdeken op maat. U bepaalt zelf welk formaat de deken krijgt en welke stof wordt gebruikt. Bovendien kiest u zelf het aantal lagen stof. U bent verzekerd van een scheurbestendig en makkelijk wasbaar verzwaringsdeken.

Koop uw deken online

Gezien er heel wat maatwerk komt kijken bij verzwaringsdekens, heeft u misschien wel wat vragen. Neem daarom contact met ons op via e-mail of bel naar +31 (0)485 310 662. U kunt ook het formulier voor een maatwerk offerte invullen. Houd wel rekening met een levertijd van enkele weken; dit omdat het maatwerk is.